Slovensko Deutch English

Dodatki k plastenkam in stekleničkam

V podjetju PROMO VODA d.o.o. se nenehno ukvarjamo z razvojem ali bolje rečeno evolucijo produktnih linij. Naši partnerji imajo zelo različne sodobne stroje, katere s pridom uporabljamo pri izvedbi zamisli in kombinacij različnih produktov, da dobimo izdelek, ki je vreden pozornosti. Naša lastna angažiranost in tesno sodelovanje ter poznavanje vsakega stroja posebej ter možnosti, ki se s tem ponujajo, nam omogoča, da izdelujemo stvari, ki jih na policah v redni prodaji najverjetneje ne boste srečali. In prav to nas loči, da ima stranka personaliziran izdelek, ki je vreden pozornosti, kar pa je v končni fazi tudi sam namen.

K plastenki ali steklenički personalizirane vode lahko dodamo več zanimivih stvari. Preberite si kaj vse omogočamo in če vas katera opcija zanima, vam bomo z veseljem postregli z več informacijami. Dodatne storitve so na voljo za doplačilo, ki se določa v odvisnosti od zahtevnosti in obsega del.

Barve pokrovčkov

Barva pokrovčka zelo popestri samo plastenko, še posebno, če je usklajena z barvo etikete.

Na voljo so barve:

  • BELA, ki je zelo nevtralna in primerna za plastenke, kjer barva pokrovčka ne sme odstopati od odtenka etikete ali pa preusmerjati pozornosti.
  • SVETLO MODRA, ki je najpogostejša barva za označevanje plastenk z vodo.
  • ZELENA, da se bolje loči od ostalih napitkov.
  • RDEČA, za poudarjanje etikete.
  • ČRNA, nenavadna barva, ki da poseben čar plastenki z vodo.

Barve pokrovčkov

Alukett srebrni papir

Alukett srebrni papir

Kako doseči krom efekt? Ali pa efekt zlata? Pri nas se da. Ker tiskamo tudi na poseben srebrni papir, dosegamo neverjetno lepe efekte, saj kovinski sijaj dobimo tudi na drugih barvah, npr. modra kovinska, rdeča kovinska, zelena kovinska, … In v kombinaciji z barvo pokrovčka, končni izdelek res dobi tisti »wow« efekt.

Tisk na notranjo stran etikete za nagradne kode ali posebna sporočila

Tisk na notranjo stran etikete za nagradne kode ali posebna sporočila

Vam je zunanja stran etikete premalo? Ni problema, potiskamo še po notranji strani. Lahko eno barvno ali več barvno (4/1 ali celo 4/4, full color).

Izseki določenih delov

Izseki določenih delov (različne oblike znotraj etikete).

Bi želeli imeti izsekan logotip ali drugo obliko, da se skozi etiketo vidi vsebina? V določenih delih, ki niso blizu robov lahko "naredimo luknjo" v etiketo, kar naredi še poseben efekt.

Tisk barve, ki spreminja temperaturo

Tisk barve, ki spreminja temperaturo

Vsi poznamo otroške avtomobilčke, ki s temperaturo spreminjajo barve. In podoben postopek lahko uporabimo tudi na etiketah. Ko je etiketa hladna je ene barve (npr. modre), ko pa se segreje pa druge (npr. bele). Lahko potiskamo samo en izdelek npr. hladilnik, motor ali kaj drugega in ob spreminjanju temperature vode se bo spreminjala tudi barva. Možnosti je kar nekaj in vsaka opcija - želja je posebej dogovorjena s tiskarno.

Tisk specialne barve z DPG logotipom

Tisk specialne barve z DPG logotipom

Podjetje Promo voda d.o.o. je včlanjena v nemški DPG sistemu za sprejemanje plastenk in s tem plačevanje kavcije. V kolikor imate namen vodo uporabljati v Nemčiji (prodaja, sejmi, reklamno deljenje) vam svetujemo, da v izogib pravnim in finančnim sankcijam uporabite našo storitev in se s tem zaščitite.

Obešanke za dodatna sporočila

Obešanke za dodatna sporočila

Personalizirana voda, ki je lahko promocijska voda, nekateri jo imenujejo celo reklamna voda je samo medij prenosa informacije. In pri takšen namenu, lahko kdaj pa kdaj zmanjka tudi prostora. Zato si lahko omislite različne obešanke, ki še poudarijo drugačnost, obenem pa mnogo pogosteje in predvsem enostavneje spreminjate sporočila.

Potiskane obešanke za nošnjo plastenk

Potiskane obešanke za nošnjo plastenk

Ovratni trakovi za nošenje plastenk, npr. 0.33 L ali 0.5 L, so potiskani v full color tehniki 4/4 in se tako v popolnosti ujemajo z grafično podobo plastenke ter tako s celotno grafično podobo podjetja. Na voljo imamo nekaj različnih tipov nosilcev.

Izbira barve plastenke

Izbira barve plastenke

Barva plastenke je v redni proizvodnji za TBZ prozorna in v DESIGN programu rahlo modra. Gazirana voda s CO2 pa uporablja zelenkasto plastenko. V primeru, da stranka želi specifično barvo: prozorna, svetlo modra, temno modra, zelena, bela, se da dogovoriti, da se že v samem proizvodnem procesu polnitve uporabi drugačna barva PET plastenke, kot je to v rednem delu.

Izkušnje, znanje, napredek

Veliko od dodatnih stvari je tako unikatih in to pri izredno majhnih serijah, da si upamo trditi, da tako obširne ponudbe personaliziranih napitkov s takšno kvaliteto ne ponuja nihče v Evropi. Ne trdimo, da zmoremo vse, naredimo pa veliko in naših preko 1.500 B2B strank v različnih državah to dejstvo le izkazuje.
Naše znanje in izkušnje ter strokovnost vseh partnerjev to zmore in vsakič tudi dokaže. Sami imamo veliko strojnega znanja, kar nam omogoča izvajanje stvari, da imamo le nekaj sledilcev.

Kot prvo, pred leti smo imeli založniško hišo za izdajanje revij in lastni grafični studio, kar nam je dalo ogromno izkušen pri oblikovanju in tisku. 10 let izkušenj in izdanih 124 revij (preko 10.000 strani) + 2 kataloga (400 strani in 100 strani). Tako razumemo in obvladamo različne tehnike oblikovanja in večino specifik barvnega laser in off-set tiska na različne materiale.

Revija MotoristSami smo celo razvili modularni kalup za napihovanje plastenk, da iz enega kalupa dobimo tri različne plastenke: 0,33 L zvezda dno, 0,50 L zvezda dno in 0,55L ravno dno. To pokaže naše razumevanje postopkov polnitev, strojne procese in zahteve.


Kalup za plastenke


Ker pri nas ne poznamo »to se ne da« smo celo našli steklarno na kitajskem, ki nam je naredila kalup in »napihnila« poizkusne stekleničke, za polnilnico, ki polni le v plastenke. Razumevanje »majhne spremembe na plastenki ali steklenički« in kaj to potegne za sabo na polnilni liniji, pogosto našim strankam odpre oči, da res ne polnimo doma s pipe in na roke lepimo etikete. Kapacitete polnilnih linij se gibljejo med 6.000 in 14.000 kos na uro, kar pomeni, da je polnjenje 600 kosov izvedenih med največ 6 in najmanj 2,5 minut. Smotrnost polnjenja, menjave etiket, prirejanje polnilnih linij, ki stanejo nekaj milijonov eurov, je tako velikokrat vprašljiva in celo finančno gledano nerentabilna. Zato naše izdelke prosimo ne primerjajte z velikoserijskimi iz cenovnih trgovinskih verig. Primer: italijanska polnilnica Santana polni cca. 250.000 kosov na uro. Pa jih povprašajte, če vam naredijo za vas kakšno paleto z vašo etiketo.Pošljite vaše želje…


Ime in priimek*:

Podjetje:

E-pošta*:

Telefon ali GSM*:Zanima nas… odkljukajte ali nam opišite:
Obvestilo; nekatere izvedbe so pogojene z minimalnimi količinami.


Tip:  plastenka, steklenička

Oblika plastenke:  Promovoda TBZ, Promovoda Design

Barva plastenke:
prozorna,
temno modra,
svetlomodra,
bela,
zelena

Barva pokrovčka:
bel,moder, zelen, rdeč, črn

Material etikete:
bel papir,
srebrni-krom papir,
OPP prozorna plastika,
OPP bela plastika

Posebne etikete:  dvostranski tisk, izseki v etiketi, DPG logo (Nemčija)

Dodatno:
papirne obešanke
tekstilni trakovi za nošnjo
silikonski trakovi/zapestnice
sokovi v stekleničkah
sokovi v tetrapaku
ZERO voda s sadnim okusom
alkoholni darilni program
baloni za vodo
hladilniki


Opis povpraševanja in želje:

Hvala za oddan obrazec. Odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času. Promo voda d.o.o.
Content

PROMO KLASIK-TBZ
PROMO DESIGN
Steklenice PROMO DESIGN
Sadni sokovi
Dodatki k plastenkam in steklenicam
Navodila za pripravo etiket
Naročilo
Plačila
Reference

Alkoholni program pijač
Avtomati za vodo in BALONI