Slovensko Deutch English

Pogoji poslovanja

Plačila

Plačila se izvajajo preko računa, ki je izdan ob naročilu pred polnitvijo in mora biti poravnan pred dobavo. Razen, če ni s pogodbo drugače urejeno.

Rok uporabe in reklamacije

Voda mora biti skladiščena v suhem in zračnem prostoru do 22 st.C, ter odmaknjena od direktne sončne svetlobe. Rok uporabe 1 leto, oziroma odvisno od proizvoda. Rok uporabe je označen na vsakem proizvodu. Reklamacija se upošteva v večini primerov mehanskih poškodb plastenk, stekleničk, pokrovčkov ali etiket. Voda ni kemično, termično ali drugače obdelana in je popolnoma naravnega izvora. Tako plastenke kot steklenice so nepovratne. Euro palete se v primeru ne vračila obračunajo po ceniku 8,00 eur + ddv.

Dokumentacija o vodi, ostalih proizvodih in surovinah

Vsa dokumentacija o mikrobioloških ter kemičnih pregledih vode, IFS certifikat, certifikatov o plastiki, HACCP programih, izjave o umaknitvi iz trga ter ostalo, so na sedežu podjetja Promo voda d.o.o. ali direktno v polnilnici in so vedno na ogled na zahtevo stranke. Posodabljajo se v odvisnosti od periodičnih pregledov, testov in ostalih zakonskih določil, katerim je polnilnica s koncesijo podvržena.

Content

PROMO KLASIK-TBZ
PROMO DESIGN
Steklenice PROMO DESIGN
Sadni sokovi
Dodatki k plastenkam in steklenicam
Navodila za pripravo etiket
Naročilo
Plačila
Reference

Alkoholni program pijač
Avtomati za vodo in BALONI